Vrijblijvend kennismaken

Tijdens onze kennismaking hoor ik graag van jou waar je mee worstelt en wat je wilt bereiken en aan de hand van jouw verhaal vertel ik over mijn manier van coachen. Na afloop van ons gesprek hoef je niet meteen een beslissing te maken, denk er thuis rustig over na en laat mij per email of telefonisch (voorkeur) weten of je jouw coachtraject wilt starten of (nog) niet. Belangrijk is dat er een wederzijdse ‘klik’ is waardoor jij je op je gemak voelt, dit heb je nodig voor jouw ontwikkeling.

 

Coaching

Als we na de kennismaking verder gaan met coaching, begin ik de eerste sessie met een uitgebreide intake. Ik maak dan een inschatting van het aantal benodigde gesprekken. Ieder mens is uniek en heeft een andere manier van begeleiding nodig. Het verschilt dus per cliënt hoeveel sessies er nodig zijn. Het aantal gesprekken kan variëren tussen 6 à 10.

In de een of twee daaropvolgende gesprekken gaan we verder in op jouw hulpvraag. De gesprekken vinden plaats met een frequentie van eens per 2 à 3 weken. Tussentijds contact per telefoon of e-mail is mogelijk, in overleg. De gesprekken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk aan huis.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Na elke sessie geef ik je een opdracht mee naar huis die je meteen kunt gaan toepassen in jouw dagelijks leven. De verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de opdracht ligt bij jezelf en is voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.
Halverwege het traject evalueren we je doelen op actualiteit. Aan het eind van het traject evalueren we samen het gehele proces. 


Vertrouwen 

Vertrouwen is de basis om een veilige sfeer te creëren, waarin je kunt werken aan jouw persoonlijke groei. Alles wat wordt besproken tijdens een sessie beschouw ik als vertrouwelijk en blijft tussen ons.

 

Betaling

Pinnen kan bij mij in de praktijk, na afloop van elke sessie.


Investering in jouw persoonlijke ontwikkeling 

Mijn coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Laat je hierdoor niet afschrikken, want het is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zie mijn reviews.