Kiezen voor een Life Coach is de eerste stap die je zet om weer structuur en richting te geven aan jouw leven en jouw persoonlijke groei.

 

Waar pieker je over? Wat belemmert je elke dag weer? Welke negatieve gedachten kun je niet loslaten? Welke oude wond kan niet helen, groot of klein. Ben je op zoek naar rust en balans in je leven? 

 

Stressklachten, slecht slapen, negatieve gedachten of spanningen op het werk, kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt. Je mist de kracht én energie om actief te zijn en om keuzes te maken. Je lichaam is verkrampt en zit letterlijk in de knoop. Ik wil je graag begeleiden om dit te ontrafelen.


NLP

NLP Technieken gebruik ik tijdens de sessies. Deze vorm van coaching richt zich op effectievere en daardoor succesvollere communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het geeft je inzicht in wat je doet en zegt en welke invloed dat gedrag heeft op anderen. NLP wordt vaak beschreven als een techniek om te groeien en succesvoller te worden.

 

Holistisch Coachen

Mijn coachsessies zijn holistisch, dit betekent dat ik kijk naar het geheel, lichaam & geest. Het klinkt misschien een beetje zweverig, maar dat is niet zo, althans niet bij mij in de praktijk. Ik werk met schema’s en ademoefeningen, waardoor de sessies interactief zijn.

Inzichten ontstaan snel bij deze manier van coaching. Je durft keuzes te maken vanuit je hart waardoor je trouw blijft aan jezelf en dat geeft je kracht, zelfvertrouwen en rust.

 

Wat levert coaching jou op?

  • Keuzes maken vanuit je hart
  • Loslaten van emoties
  • Positieve gedachten
  • Zelfvertrouwen
  • Rust in lichaam en hoofd