Bij Marina voel je meteen rust, ze luistert naar je en brengt je terug naar de werkelijkheid en naar jezelf.

 


Marina heeft mij geholpen bij het veranderen van mijn oude denk- en gedragspatronen. Hoewel dit veranderingsproces enige tijd vereist, het heeft mij in mijn kern geraakt en mij laten inzien dat dit was gebaseerd op ervaringen vanuit mijn verleden. Ook zag ze vanaf onze eerste sessie welke pijnpunten mij dwars zaten, onderwerpen waarvan ik me niet eens bewust was dat ze mij belemmerden in het hier en nu. Persoonlijk heb ik ontzettend veel aan Marina gehad. Met haar kennis en inzicht heeft ze me verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling waar andere zorg professionals dit niet konden.


De coaching van Marina heb ik als zeer prettig ervaren. De gesprekken verliepen ontspannen, vertrouwd en verhelderend. Handige ‘tools’ en simpele opdrachten gaven mij weer het inzicht wat ik verloren was of waar ik naar op zoek was. De gesprekken met Marina hebben me hierdoor weer dichterbij mezelf gebracht.


Ik ben enorm blij dat ik eindelijk na al die omzwervingen bij Marina terecht ben gekomen. Ik zocht niet naar begrip, maar naar een terdege oplossing. Ik heb het idee dat dit mij verder zal brengen dan alle gesprekken met psychologen en psychiaters bij elkaar omdat je mij duidelijk hebt gemaakt hoe simpel het eigenlijk is, hoe lastig ik het ook vind. Thanx a million.

 

De reacties hierboven zijn van cliënten. Dit zijn hun ervaringen.
Om privacy te waarborgen worden de namen van mijn cliënten niet vermeld.