Ik ben Marina Breukelaar en sinds oktober 2015 werk ik als Holistisch Life Coach in Heemstede. Daarnaast ben ik werkzaam in het bedrijfsleven, in een veeleisende internationale werkomgeving. Werken in deze twee zeer verschillende werelden, zakelijk & holistisch, vind ik een fijne afwisseling en het houdt mij in balans.


Ik heb er bewust voor gekozen om, naast mijn drukke baan, te werken als Life Coach. Uit eigen ervaring weet ik hoe het kan zijn als je leven even niet loopt zoals je had bedacht.
We maken allemaal illusies en zolang deze geen werkelijkheid zijn geworden blijven het illusies/dromen en hoe ga je daarmee om. Door mijn manier van coaching kom je er vaak snel achter wat een negatieve gedachten met je doet, waarom je een situatie moeilijk kunt of wilt accepteren en vooral hoeveel welk effect dit heeft op lichaam en geest.

Coaching geeft mij heel veel energie en ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen. Daarnaast vind ik het super fijn om te zien hoe mijn client al na een paar sessies zich weer sterker en gelukkiger voelt.

 

Mijn persoonlijke waarden

Liefde, vriendschap, integriteit, respect, autonomie, eerlijkheid en humor. Deze persoonlijke waarden zijn o.a. mijn kompas in het dagelijks leven. Hierdoor blijf ik trouw aan mezelf en dat geeft rust, kracht en zelfvertrouwen.